Cum lucram?

Discutam
In dorinta de a fi cat mai competitivi si aproape de clientii nostri, avem program de luni pana sambata, intre orele 8:00-21:00.

Ne puteti contacta telefonic la 0755.774.534 / 021 320 88 13 sau pe office@aslegal.ro

Verificam
Imediat dupa ce ne instiintati, incepem verificarile legislative amanuntite. Experienta ne-a invatat cele mai bune metode si strategii pentru a castiga in favoarea clientilor nostri. Etapa de verificare poate dura cateva ore sau zile, in functie de dificultatea problemei juridice intampinate.

Analizam
Analizam problema special in contextul juridic si social pe care il aveti, in functie de partea adversa si interesele mai mult sau mai putin vizibile ale acesteia. O mare calitate a echipei noastre de specialisti este intelegerea pe care o manifestam fata de dumneavoastra si empatia in aceasta situatie conflictuala.

Solutionam 
Dupa ce va informam in totalitate cu privire la solutia propusa, demaram in regim de urgenta procedurile juridice si judiciare necesare.

Sfaturi juridice

03 March 2017
Generalitati privind contestatia la executare

Obiectul reglementarii, subiecte, instanta competentaContestatia la executare este un mijloc procesual specific fazei de executare silita prin care...

Citeste articolul
20 December 2016
Negocierea contractelor – Obligatia de a informa

Contractele nu ar trebui privite ca fiind simple acorduri de voință între părți, ci mai degrabă un rezultat al negocierilor. Nu este o...

Citeste articolul


Aveti o intrebare? Trimite mesaj sau suna la 0752.491.189